Raha24.ee kodulehe kaudu on nüüdsest võimalik laenata ka vaid ID-kaarti või Mobiil-ID-d kasutades

Raha24

Raha24 OÜ teatab, et alates sellest nädalast on Raha24.ee kodulehel võimalik registreeruda ning laenutaotlust esitada ka vaid ID-kaarti või Mobiil-ID-d kasutades. Samas jäävad alles võimalused identifitseerida end Raha24 kontoris või Eesti Posti postkontorites.

Rahapesu ja terrorismi tõkestamise seadus sätestab, et klient tuleb tuvastada temaga või tema esindajaga samas kohas viibides. Isikut on võimalik tuvastada ka tema esindajaga ühes ruumis viibides, juhul kui eelnevalt on esindajale antud vastavasisuline volitus nimetatud toimingute teostamiseks. Just sellist teenust pakub Raha24 OÜ-le OÜ Tuvastaja hallatav Õigusbüroo Tuvastaja.

Raha24 OÜ on hetkel ainus kiirlaenupakkuja Eestis, kes sellisel viisil teenuseid pakub.

Õigusbüroo Tuvastaja sõlmib kliendiga käsunduslepingu ning klient annab volituse tuvastaja.ee kodulehe kaudu, et teostada tema poolt valitud toiminguid lepingupartneri juures, kellele ei ole muul viisil võimalik füüsilist või digitaalselt allkirja anda. Volitus ning käsundusleping allkirjastatakse digitaalselt, kasutades ID-kaarti või Mobiil-ID teenust.

Käsunduslepingu ning volituse alusel tuvastab Õigusbüroo Tuvastaja kliendi valitud partneri juures ning sõlmib kliendi eest eelnevalt kokkulepitud tingimustel lepingu. Edasi tuleb kliendil ning lepingupartneril käituda vastavalt lepingule. Laenulepingu puhul lasub kliendil kohustus tasuda tagasimakse(d) vastavalt lepingule või laenulepingut pikendada vastavalt lepingutingimustele. Raha24 OÜ-ga seotud tehingute eest Tuvastaja OÜ tasu ei võta.

Eelpool kirjeldatud lahendust on hõlpsalt võimalik rakendada ka muudes õiguslikes toimingutes, kus füüsilise allkirja andmine võib olla võimatu.

Raha24.ee on 100% Eesti kapitalil põhinev laenuettevõte ning tegutsenud Eesti turul alates 2006. aastast.

Lisainformatsioon:

Ott Krigul
Tel: 56 492 182
e-mail: ott@raha24.ee
www.raha24.ee

NB! Tegemist on reklaampostitusega.



Artikkel avaldatud 5. July 2010 kell 22:54.

kommentaari 1

  1. Andres Klemet kirjutas:

    Tere!

    Sooviksin saada kiirlaenu. Tagastamsiajaks sobiks 15.- 30 päeva. Summa oleks 50-50.

    Lugupidamsiega Andres Klemet

    Kommenteeritud 26 Sep 2011 kell 22:24

Postitusele viitavad: 1

  1. Kriminaalpolitseis on käimas juurdlus Tuvastaja OÜ ja Raha24 OÜ tegevuse suhtes, 27 Aug 2010 kell 10:33

    […] lõpus tuli Raha24 koostöös Tuvastaja OÜ’ga välja skeemiga, mille alusel sai võimalikuks laenu taotlemine vaid ID-kaarti või Mobiil-ID-d kasutades. Tegemist oli kiirlaenuturul suure uudisega, kuna ligi kaks aastat oli juba kehtinud seadus, mis […]

Kommenteeri

Kommenteerimiseks pead olema sisselogitud.