Märksõna otsing väikelaenude temaatilistelt veebilehtedelt

Kiirlaen.info veebiotsing

Alates sellest nädalast on Kiirlaen.info veebist kättesaadav märksõna otsinguid teostav otsingumootor Kiirlaen.info veebiotsing.

Süsteem teostab päringuid Eesti veebilehtedelt, mis on seotud väikelaenude ja liisingutega. Põhiline hulk lehtedest, mille seas märksõna- või fraasipõhist otsingut teostatakse, on kiirlaenude ja smslaenude pakkujate kodulehed. Aga samuti on lehtede hulka, mille sisust päringuid teostatakse, lisatud autolaenusid- ja kinnisvara tagatisel laenusid pakkuvad veebilehed ning erinevad laenudega seotud infokanalid. Loe lisa meie veebist.

Otsingumootori loomise idee tekkis vajadusest otsida erinevat tekstilist materjali ainult väikelaenudega seotud veebilehtede sisust. Näide: millistelt laenuteemalistelt lehtedelt võib leida informatsiooni fraasi “krediidi kulukuse määr” kohta? Otsingutulemuste leht pakub vastetena välja ainult temaatilistelt lehtedelt pärit tulemused. Tegemist on seega nišši otsingumootoriga, mis kasutab platvormina Google otsingusüsteemi.

Kuna eeldame, et me pole ainsad, kellel on huvi ja vajadus otsida materjali väikelaenudega seotud veebilehtedelt, on Kiirlaen.info veebiotsing vabalt kasutatav kõikidele huvilistele. Edukat otsimist!



Artikkel avaldatud 21. January 2009 kell 9:17.

Kommenteeri

Kommenteerimiseks pead olema sisselogitud.