Kiirlaenud ostukeskuse infolauast


Supermarket

Eelmise aasta augustis kirjutasime, et Eesti Post ja R-Kioskid pakuvad kiirlaenufirmadele isikutuvastamise teenust. Koostöö nende asutuste ja kiirlaenufirmade vahel sujub edukalt kuni tänase päevani (v.a. Credit24 + R-Kiosk) ja juba mõnda aega oleme mõelnud, mis on järgmine samm?

Üheks loogiliseks arenguks tundub laenufirmade poolt koostöö alustamine supermarketitega / ostukeskustega nagu näiteks RIMI, Maxima, Maksimarket või Selver. Infolettides tegeldakse loto- ja ürituste piletite müügiga juba niigi – isikutuvastamise teenuse lisamine ei tohiks olla ületamatu.

Eks elu näitab, kas käesoleva postitusega tehtav Kiirlaen.info poolne prognoos, et tõenäoliselt saab tulevikus ostukeskustes finantssuhte alustamiseks vajalikku näo-näitamise protseduuri teha (loe: isikusamasuse tuvastamist vastavalt Rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seadusele), osutub reaalsuseks või mitte.

Elame-näeme, mida arvab blogi lugeja?



Artikkel avaldatud 18. July 2009 kell 10:04.

Postitusele viitavad: 1

  1. Nüüdsest kiirlaenud ostukeskuse kassast, 09 Feb 2011 kell 18:05

    […] aasta juulis prognoosisime, et tõenäoliselt saab tulevikus ostukeskustes finantssuhte alustamiseks vajalikku näo-näitamise […]

Kommenteeri

Kommenteerimiseks pead olema sisselogitud.